Wszystkie produkty Pamso
Kategoria
Wędzonki
Zawsze aromatyczne i kruche
W firmowych sklepach Pamso na klientów czekają delikatne i soczyste wędzonki idealne na śniadanie, kolację oraz na przyjęcie. Kruche i aromatyczne mięsa takie jak: szynka Mistrza Jeremiego, polędwica Wiejskie Smaki, szynka krucha poprawiają walory smakowe każdej kanapki, a także rozpieszczą podniebienia gospodarzy i ich gości. Wędzonki Pamso: kąty wędzone, czy boczek wędzony bez żeber stanowią również doskonały dodatek do wielu tradycyjnych polskich dań: kapuśniaku, żurku, a także bigosu.
Wędzenie według starodawnych receptur
By zaoferować naszym klientom niepowtarzalny smak i aromat, sięgamy po starodawne receptury i sprawdzone dodatki. Miłośnikom wędzonek w stylu dawnym polecamy: schab kozacki, szynkę Podkomorzy z kością lub bez kości. Dla osób, które cenią mięsa o wyjątkowym bukiecie, polecamy szynkę wędzoną Wiejskie Smaki aromatyzowaną dymem z drewna olchowego oraz szynkę kruchą premium wędzoną dymem drzewnym.
Zapraszamy do Sklepów Firmowych Pamso, gdzie są dostępne aromatyczne i kruche wędzonki, których jakość i smak spełniają oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów.
Carpaccio
Carpaccio ma swoje korzenie w kuchni włoskiej. To tradycyjne danie przygotowywane jest z surowego mięsa. Nasze carpaccio zostało wyprodukowane ze starannie wyselekcjonowanej wieprzowej polędwicy. Wędzone w zimnym dymie i starannie peklowane zachwyca aksamitną...
Boczek wędzony łuskany
Aromatyczny wędzony boczek, który uszlachetni rodzinną jajecznicę a także doda cudownego aromatu i smaku wielu potrawom takim jak bigos i żurek. Doskonały jako składnik farszów i zapiekanek. Dzięki procesowi parzenia zachowuje delikatność i soczystość. Wyprodukowany z...
Boczek z komina
Delikatny boczek przygotowany na bazie dawnych przepisów został poddany wędzeniu. Rumiane kawałki aromatycznej wędliny będą wspaniałym dodatkiem do przekąsek, przystawek i dań głównych. Podany z kroplą ostrej musztardy sarepskiej smakuje wybornie. Dla koneserów...
Baleron Mistrza Jeremiego
Delikatne mięso z karczku zostało doprawione ziołami i naturalnymi przyprawami, a następnie dla lepszej kruchości poddane peklowaniu i parzeniu. Dzięki przyprawom i wędzeniu wyselekcjonowanemu surowcowi z jakiego powstaje nasz baleron, przyprawom i wędzeniu...
Polędwica herbowa
Wykonana z chudego mięsa z polędwicy najwyższej jakości. Dzięki parzeniu i wędzeniu zachwyca delikatnością, kruchością i delikatnym smakiem. Niezwykle soczysta z delikatną, ciemniejszą wędzoną skórką cieszy wyjątkowym aromatem. Polecana szczególnie dla osób dbających...
Schab kozacki
Kruchy i niezwykle delikatny. Odpowiedni proces produkcji oparty na staropolskiej recepturze sięgającej czasów szlacheckich gwarantuje wspaniały smak i aromat dawnych wędzonek. Stworzony z najwyższej jakości schabu wieprzowego. Zawiera małą ilość tłuszczu dlatego jest polecany dla osób dbających o linię.
Skrzydło z kurczaka wędzone
Skrzydełko z kurczaka, wędzone, parzone, z wyraźnie wyczuwalnym smakiem i zapachem wędzenia. Idealnie nadaje się do sałatek, doskonale smakuje na zimno oraz po podgrzaniu.
Udko z kurczaka wędzone
Udko z kurczaka, wędzone, parzone, z wyraźnie wyczuwalnym smakiem i zapachem wędzenia. Idealnie nadaje się do sałatek, doskonale smakuje na zimno oraz po podgrzaniu.
Filet wędzony sopelek
Filet wędzony z kurczaka bez tłuszczu, parzony, peklowany. Idealnie nadaje się zarówno jako składnik wielu rodzajów sałatek , jak i na kanapki.
Kąty wędzone
Produkt wieprzowy wędzony, surowy. Idealny do zup i dań z kapusty.
Boczek kulinarny parzony
Boczek wieprzowy bez żeberek i skóry. Produkt parzony i wędzony.
Boczek wędzony z żebrami
Niezwykle delikatny i soczysty będzie świetnym dodatkiem do tradycyjnych dań kuchni polskiej, a także jako baza słynnych koreczków z pieczonym boczkiem i śliwką. Boczek został poddany wędzeniu w szlachetnym drzewnym dymie, który nadał mu wyjątkowy aromat dawnych staropolskich wędzonek. Polecamy dla koneserów dobrego boczku.
Boczek parzony bez żeber
Aromatyczny wędzony boczek, który uszlachetni rodzinną jajecznicę a także doda cudownego aromatu i smaku wielu potrawom takim jak bigos i żurek. Doskonały jako składnik farszów i zapiekanek. Dzięki procesowi parzenia zachowuje delikatność i soczystość. Wyprodukowany z najwyższej jakości surowca według firmowej receptury Pamso.
Baleron gotowany
Delikatne mięso z karczku zostało doprawione ziołami i naturalnymi przyprawami, a następnie dla lepszej kruchości poddane peklowaniu i przeniu. Dzięki przyprawom i wędzeniu otrzymujemy produkt najwyższej jakości, który uświetni niejedno rodzinne śniadanie lub kolację.
Karczek wędzony Wiejskie Smaki
Najwyższej jakości mięso z karczku z małymi niteczkami tłuszczu zostało poddane procesowi peklowania oraz wędzenia dymem z drewna olchowego, co nadało mu charakterystyczny aromat i delikatność. Niezwykle kruchy i soczysty zachwyca wykwintnym smakiem a to wszystko dzięki naturalnym przyprawom wykorzystanym w naszej recepturze. Podany z pieczywem i sałatą będzie świetną bazą do kanapek.
Schab kruchy
Schab peklowany to znakomity wyrób z najwyższej jakości mięsa. Naturalne przyprawy i wędzenie są gwarancją niepowtarzalnego smaku i intensywnego aromatu prawdziwej wędzonki „własnej roboty”.
Polędwica sopocka
Polędwica wieprzowa, wędzona, parzona. Jeden z najchudzych elementów charakteryzuje się delikatnym smakiem i soczystością dlatego polecany jest osobom szczególnie dbajacym o linie.
Polędwica łososiowa extra
Znakomity produkt z polędwicy wieprzowej surowy, wędzony zimnym dymem. Taki proces produkcyjny gwarantuje że polędwica jest niezwykle krucha i posiada wyjątkowy smak.
Polędwica wędzona Wiejskie Smaki
Polędwica peklowana, wędzona dymem z drewna olchowego, co nadaje jej charakterystyczny smak i zapach.
Szynka gotowana
Szynka wieprzowa, peklowana, parzona, wędzona formowana, o dość szerokim przekroju. Przekrój jednolity bez tłuszczu.
Szynka słowiańska
Znakomita szynka wieprzowa w siatce, parzona i wędzona. Produkt bardzo smaczny i soczysty. lekkie wędzenie nadaje jej charakterystyczny smak. Wyróżnia się delikatnością i niewielką zawartością tłuszczu. Znakomicie nadaje się na kanapki.
Szynka Mistrza Jeremiego
Szynka wieprzowa bez kości, peklowana. Wyrób z wyselekcjonowanego, pojedynczego mięśnia o płaskim kształcie. Produkt kruchy o delikatnym smaku powstałym dzięki oryginalnej metodzie produkcji. Ciemna barwa powierzchni jest efektem specjalnego, długotrwałego wędzenia.
Szynka herbowa pieczona
Szynka wieprzowa peklowana, parzona, wędzona, siatkowana, Specjalne wędzenie nadaje jej charakterystyczną ciemną barwę powierzchni, a przez to niepowtarzalne walory smakowe.
Szynka z liściem
Szynka wieprzowa sznurowana, peklowana, parzona i wędzona. Obecność liścia laurowego podczas parzenia i wędzenia nadaje szynce charakterystyczny smak i zapach.
Szynka wiejska
Szynka wieprzowa o dużym przekroju z okrywą tłuszczową. Odznacza się niezwykłą kruchością i delikatnością smaku. Dostępna w połówkach.
Szynka tradycyjna z kością
Anatomiczny element szynki wieprzowej z kością, peklowany metodą zalewową, wędzony, parzony, o charakterystycznym smaku. Produkowana głównie na zamówienie.
Szynka Podkomorzy bez kości
Soczysta i aromatyczna szynka z cudownie wędzoną skórką. Dzięki starej recepturze na jakiej oparliśmy przepis na naszą Szynkę Podkomorzy uzyskaliśmy pełny smak i zachwycający zapach dawnych staropolskich wędzonek. Sporządzona z najwyższej jakości delikatnej szynki wieprzowej. Polecamy dla koneserów smaku i tradycji.
Szynka Podkomorzy z kością
Dzięki starej recepturze odtworzyliśmy dawne, staropolskie smaki. Szynka Podkomorzy z kością została wyprodukowana z najwyższej jakości mięsa wieprzowego, poddana ośmiogodzinnemu wędzeniu w dymie olchowym oraz doprawiona naturalnymi przyprawami. Dzięki temu zyskała szlachetny
smak wiejskiej wędzonki. Posiada charakterystyczny kształt zachowujący budowę anatomiczną.
Dzięki starej recepturze odtworzyliśmy dawne, staropolskie smaki. Szynka Podkomorzy z kością została wyprodukowana z najwyższej jakości mięsa wieprzowego, poddana ośmiogodzinnemu wędzeniu w dymie olchowym oraz doprawiona naturalnymi przyprawami. Dzięki temu zyskała szlachetny
smak wiejskiej wędzonki. Posiada charakterystyczny kształt zachowujący budowę anatomiczną.
Szynka krucha
Delikatna i niezwykle krucha wędlina klasy premium. Wędzona w szlachetnym dymie drzewnym. Wyprodukowana z wybranych, wysokiej jakości kawałków szynki wieprzowej. Dla zachowania pełni smaku poddana peklowaniu i przyprawiona naturalnymi zioła. Rozpływa się w ustach. Będzie idealnym wyborem dla małych i dużych smakoszy.
Szynka wędzona Wiejskie Smaki
Szynka peklowana, wędzona dymem z drewna olchowego, co nadaje jej charakterystyczny zapach i smak wiejskiej wędzonki.
Kategoria
Pieczenie
Mięsa idealne na rodziny stół
W Pamso oferujemy najwyższej jakości mięsa pieczone, które wyróżniają się delikatnością smaku i aromatu. Nasze wyroby mogą być spożywane na co dzień – rolady z kurczaka z przyprawami doskonale komponują się z pieczywem. Delikatne mięsa pieczone pasują również na stół bankietowy. Karczek pieczony w ziołach oraz boczek pieczony Wiejskie Smaki przyciągają swoich wyglądem i zachwycają smakiem. Mięsa pieczone Pamso na pewno zyskają uznanie zarówno gospodarzy, jak i miłych gości.
Wysokiej jakości mięsa pieczone
W naszych wyrobach łączymy starannie wyselekcjonowane mięsa z aromatycznymi ziołami, aby gotowe produkty spełniły oczekiwania klientów. Odpowiednio przygotowane wyroby pieczemy według własnych receptur, aby każdy produkt zachował pełnię smaku i aromatu. W naszej ofercie mięs pieczonych są dostępne gotowe wyroby niewędzone oraz wędzone o wyraźnym bukiecie.
Zapraszamy do robienia zakupów w Sklepach Firmowych Pamso, gdzie są dostępne pieczone, aromatyczne mięsa idealne na stół oraz do kanapek – ich niepowtarzalny smak ucieszy zarówno dużych, jak i małych miłośników produktów mięsnych.
Rolada boczkowa
Najwyższej jakości boczek wieprzowy, dzięki specjalnemu procesowi produkcji, przyprawom i ziołom wykorzystanym w recepturze został zamieniony w delikatną, soczystą i niezwykle aromatyczną roladę boczkową. Podana na świeżym, chrupiącym chlebie z dodatkiem tartego...
Rolady pieczone z kurczaka
Produkt garmażeryjny w kształcie walca, wyprodukowany z mięsa drobiowego z kurczaka, pieczony. Rolada o ciekawym smaku i przekroju, idealna do kanapek. Występuje w kilku wariantach smakowych: z żurawiną, ze szpinakiem, z suszonymi pomidorami i bazylią oraz bez dodatków.
Wieprzowinka pieczona bez konserwantów
Bardzo delikatna wędzonka bez osłonki, niepeklowana, jasnobrązowa na przekroju, obłożona cienkimi płatami słoniny i posypana przyprawami.
Mięsiwo kruche pieczone
Mięsiwo pieczone to znakomity wyrób z najwyższej jakości mięsa. Naturalne przyprawy i wędzenie są gwarancją niepowtarzalnego smaku i intensywnego aromatu produktu „własnej roboty”.
Boczek pieczony Wiejskie Smaki
Płat boczku wieprzowego, nacierany solą z przyprawami, pieczony, niewędzony. Produkt kruchy, o smaku i wyglądzie wyrobu domowego.
Karczek upieczony w ziołach
Karczek wieprzowy, formowany, w obsypce z ziół. Produkt pieczony „na szaro” – bez środków peklujących, niewędzony, kruchy, delikatny w smaku o wyglądzie domowej pieczeni.
Kategoria
Białe
Wyjątkowo delikatne wyroby
W Zakładach Mięsnych Pamso powstają wyroby produkowane z myślą o najmłodszych smakoszach mięs, seniorach oraz osobach dbających o linię. Kruche i delikatne Pamso Białe wyróżniają się niską zawartością tłuszczu i idealnie wyważonym smakiem. Stanowią smaczną przekąskę, główny składnik posiłku oraz doskonałe uzupełnienie codziennej diety w pełnowartościowe białko.
Idealne na każdą okazję
Wyroby Białe doskonale komponują się z tradycyjnym pieczywem na zakwasie oraz z jego słodszymi odmianami: chałką lub rogalami, po które chętnie sięgają dzieci. Nasz biały schab lub kurczak delikatny doskonale smakują również bez dodatku pieczywa. Osobom dbającym o linię, polecamy ich spożywanie solo. Gwarantujemy, że doskonały smak oraz aromat wyrobów Pamso Białe sprawi, że skutecznie zaspokoją apetyt.
Osoby, które prowadzą własne sklepy, zachęcamy do wzbogacenia oferty o wyroby białe Pamso. Produkty wyróżniają się niską zawartością tłuszczu i łagodnym smakiem, są szczególnie lubiane przez dzieci i osoby starsze. Dostarczamy nasze produkty pod wskazany adres. Zobacz, jak przebiega współpraca z Pamso
Biały schab
Schab wieprzowy nie wędzony, parzony, bez osłonki w siatce. Posiada wysoką zawartość białka i niską zawartość tłuszczu. Produkt o wyjątkowym smaku bardzo kruchy i soczysty. Doskonale nadaje się dla dzieci, osób starszych i dbających o dietę.
Kurczak delikatny
Wyśmienity, parzony wyrób wyprodukowany z delikatnego mięsa z fileta z kurczaka. Kruchość i smak zadowolą każdego smakosza.
Kategoria
Kiełbasy suche
Wspaniałe i aromatyczne
W sklepach firmowych Pamso czekają na klientów wysokiej jakości kiełbasy suche. Nasze wyroby są produkowane z mięsa wieprzowego, które jest podsuszane lub suszone. Dzięki odpowiedniej obróbce oraz starannie skomponowanej mieszance przypraw, gotowe kiełbasy suche Pamso wyróżniają się bogatym smakiem i ciekawym aromatem. Polecamy doskonale znane naszym klientom: kultową kiełbasę krakowską suchą, kiełbasę żywiecką czy jałowcową z dodatkiem jałowca i czarnego pieprzu oraz kiełbasę myśliwską o łagodnym bukiecie.
Doskonałej jakości kabanosy
W ofercie Pamso Kiełbasy suche znajdują się również kabanosy, które świetnie sprawdzą się w roli przekąski do pracy, szkoły, w czasie podróży oraz jako składnik imprezowych koreczków. Nasze kabanosy są produkowane z mięsa wysokiej jakości wzbogaconego naturalnymi ziołami. Kabanosy Pabianickie od Pamso są jednym z rozpoznawalnych produktów naszej marki. Mali i duzi smakosze kiełbas suchych cenią je za ich kruchość i delikatność.
Zapraszamy do uzupełnienia oferty prowadzonego sklepu o doskonałe kiełbasy suche, które pasują idealnie do kanapek oraz sprawdzają się, jako dodatek do koreczków przygotowywanych na spotkania towarzyskie. Dostarczamy nasze produkty pod wskazany adres. Zobacz, jak przebiega współpraca z Pamso
Kiełbasa tatrzańska
Kiełbasa wieprzowa średniorozdrobniona, wędzona, parzona, podsuszana, z dodatkiem naturalnych przypraw, w osłonce białkowej.
Kiełbasa krakowska sucha/mini
Kiełbasa wieprzowa gruborozdrobniona, wędzona, parzona, suszona, w osłonce białkowej. Wyprodukowana z najwyższej jakości mięsa z dodatkiem naturalnych przypraw.
Kiełbasa żywiecka/mini
Kiełbasa wieprzowa średniorozdrobniona, wędzona, parzona, podsuszana, w osłonce białkowej. Dodatek odpowiednich przypraw w połaczeniu z procesem produkcyjnym sprawia, że kiełbasa jest krucha i posiada niepowtarzalny smak i aromat.
Kiełbasa Podkomorzy gruba
Kiełbasa Podkomorzy gruba to średniorozdrobniona kiełbasa wieprzowa, wędzona, parzona, podsuszana, w osłonce białkowej. Wyrób ma charakterystyczne dla wędlin z tej linii ziarenka pieprzu, dzięki czemu równie skutecznie kusi wytrawnych smakoszy.
Kiełbasa Podkomorzy
Średniorozdrobniona podsuszana, wędzona, parzona kiełbasa wieprzowa z dodatkiem wołowiny w jelicie wieprzowym cienkim. Specjalne, długotrwałe wędzenie nadaje kiełbasie charakterystyczną ciemna barwę powierzchni, a przez to niepowtarzalne walory smakowe, zapachowe.
Kiełbasa jałowcowa
Kiełbasa wieprzowa, średniorozdrobniona, wędzona, parzona, podsuszana, w jelicie wieprzowym cienkim, uformowanym w wianek. Dodatek naturalnych przypraw: jałowca i czarnego pieprzu, nadaje jej charakterystyczne walory smakowe.
Kiełbasa myśliwska
Suszona kiełbasa wieprzowa z dodatkiem naturalnych przypraw, w jelicie wieprzowym cienkim, średniorozdrobniona, wędzona, parzona, suszona.
Kabanosy drobiowe
Delikatne i niezwykle kruche kiełbaski podsuszane. Wyprodukowane z wyselekcjonowanego mięsa drobiowego z indyka i mięsa wieprzowego. Poddane parzeniu oraz wędzeniu w szlachetnym drzewnym dymie zachwycają smakiem i bukietem naturalnych przypraw. Nie obejdzie się bez nich wycieczka, mecz czy spotkanie towarzyskie. Ich wysublimowany smak docenią smakosze suchych kiełbas.
Kabanosy pepperoni
Podstawa koreczków i innych ważnych przystawek jak również doskonała przekąska w trakcie oglądania meczu, podróży lub na wycieczce, kiedy na górskim szlaku chwyci głód. Specjalna kompozycja przypraw oraz najwyższe jakości mięso wieprzowe gwarantują spaniały smak.
Kabanosy pabianickie
Pyszne cienkie kiełbaski wieprzowe. Wyprodukowane z mięsa najwyższej jakości z dodatkiem naturalnych ziół i przyprawy z wyraźnym aromatem kminku i gałki muszkatołowej. Zostały poddane procesowi parzenia, wędzenia a następnie podsuszana, dzięki czemu są niezwykle kruche i delikatne. Polecana jako wartościowa przekąska i składnik przystawek.
Kategoria
Kiełbasy
Wysoka jakość smaku
Niemal od początku istnienia w Zakładach Mięsnych Pamso S.A. są produkowane kiełbasy o niepowtarzalnym smaku i wyjątkowym aromacie. Łącząc wyselekcjonowane mięso i starannie opracowane mieszanki przypraw, możemy zagwarantować niezmienną jakość naszych produktów. Nasz najstarszy wyrób – kiełbasa krakowska parzona Pamso jest od pokoleń wybierana przez klientów z całej Polski.
Najlepsze polskie kiełbasy
W naszej ofercie znajduje się kilkanaście rodzajów kiełbas: surowych, parzonych niewędzonych i wędzonych idealnych do spożywania na zimno oraz na ciepło. Nasza kiełbasa krucha wędzona Wiejskie Smaki jest okadzana dymem drzewnym, który znacząco podnosi jej walory smakowe. Miłośnicy kiełbas mocno wędzonych chętnie wybierają podkarpacką, a zwolennicy wyraźnego bukietu sięgają po słowiańską lub tradycyjną kiełbasę jałowcową z jałowcem i czarnym pieprzem. Dla miłośników kiełbas spożywanych na ciepło przygotowaliśmy: kiełbasę zwyczajną z Pabianic, Pamsówkę oraz Frankfuterki, które idealnie nadają się na śniadanie. Na kanapki polecamy naszą kultową krakowską parzoną, kiełbasę piwną lub szynkową wieprzową.
Produkty Pamso spełniają oczekiwania małych i dużych miłośników kiełbas. Zapraszamy do naszych Sklepów Firmowych, gdzie ekspedienci pomogą wybrać wyroby mięsne i wędliniarskie, których jakość i smak spełnią oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów.
Kiełbasa biała surowa opis
Kiełbasa wieprzowa, surowa, średniorozdrobniona, w jelicie wieprzowym cienkim. Mieszanina naturalnych przypraw nadaje jej niepowtarzalny, niezwykle oryginalny smak. Przygotowana z wyselekcjonowanego surowca. wieprzowina90% mięsawieprzowinaMAP1,0 kgwieprzowinaMAP1,0...
Kiełbasa biała surowa
Opis z zajawki. Donec a diam. Sed tincidunt. Cras vel ante in dolor elementum sagittis. Sed ac dui ac mi eleifend elementum. Maecenas ut neque. Aenean gravida ipsum ac ipsum. Praesent dui.
Kiełbasa biała surowa
Opis z zajawki. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Proin tortor. Sed dapibus, augue sit amet mollis facilisis, leo lectus vestibulum est, a nonummy mauris libero in pede.
Kiełbasa toruńska/mini
Kiełbasa wieprzowa z dodatkiem wołowiny, wędzona, parzona, średniorozdrobniona, w jelicie wieprzowym cienkim.
Kiełbasa zwyczajna z Pabianic
Kiełbasa wieprzowa z dodatkiem mięsa wołowego średniej długości w osłonce naturalnej. Odpowiednia kompozycja przypraw nadaje jej wyjątkowe walory smakowe. Doskonale nadaje się do spożycia na zimno i gorąco.
Kiełbasa od gospodarza/mini
Wyśmienita kiełbasa wieprzowa parzona, niewędzona w osłonce naturalnej. Specjalna kompozycja przypraw z delikatnie wyczuwalnym czosnkiem nadaje jej wyjątkowy smak i aromat. Po podgrzaniu uwydatnia jeszcze bardziej swoje walory smakowe dlatego też szczególnie polecana jest na grilla. Dostępna w dwóch rozmiarach: długa i krótka.
Kiełbasa słowiańska
Kiełbasa wieprzowa, wędzona, gruborozdrobniona, wyprodukowana przy użyciu surowca wysokiej jakości. Mieszanina naturalnych przypraw nadaje jej niepowtarzalny, niezwykły smak charakteryzujący wyroby najwyższej jakości. Produkowana w oparciu o oryginalną firmową recepturę.
Kiełbasa podwawelska
Kiełbasa wieprzowa średniorozdrobniona, wędzona, parzona, w jelicie wieprzowym, z dodatkiem naturalnych przypraw.
Kiełbasa generalska
Kiełbasa wieprzowa w osłonce naturalnej. Specjalnie dobrany bukiet przypraw nadaje jej charakterystyczny niepowtarzalny smak, który w połączeniu z wędzeniem tworzy wyrób wysokiej jakości.
Kiełbasa biała surowa
Kiełbasa wieprzowa, surowa, średniorozdrobniona, w jelicie wieprzowym cienkim. Mieszanina naturalnych przypraw nadaje jej niepowtarzalny, niezwykle oryginalny smak. Przygotowana z wyselekcjonowanego surowca.
Polędwiczanka z warzywami
Wędlina z wysokiej jakości mięsa drobiowego i wieprzowego. Do receptury dodano garść jędrnych świeżych pieczarek i warzyw, które nadały apetyczny wygląd. Zaskakuje soczystością i wybornym smakiem z pieczarkową nutką.
Szynka z kurczaka
Wyrób z najwyższej jakosci fileta, peklowany i parzony. Dzięki delikatnemu i szlachetnemu smakowi doceniany przez najwiekszych smakoszy wędlin drobiowych.
Fantazja z kurczaka
Produkt drobiowy z kurczaka, parzony z dodatkiem żelatyny. Blok w przeźroczystej osłonce poliamidowej. Na przekroju widoczne są kawałki rozdrobnionego mięsa drobiowego z dodatkiem warzyw, które sprawiają, iż wygląd i smak produktu są bardzo atrakcyjne.
Kiełbasa dębowa
Delikatna i smaczna. Recepturę oparliśmy na sprawdzonym, firmowym przepisie. Wyselekcjonowane i odpowiednio dobrane surowce oraz przyprawy tworzą niezwykłe połączenie. Domowa wędzonka wysokiej jakości polecana dla osób poszukujących wysokiej jakości.
Kiełbasa krakowska parzona
Wszystkim znaną kiełbasę krakowską wytwarzano już w XIX wieku w Krakowie, słynna była także na Kresach i Litwie. Dzięki dawnej, sprawdzonej recepturze i doskonałym proporcjom najwyższej jakości przypraw smakuje wybornie. Do produkcji naszej kiełbasy jak zawsze użyliśmy najlepszego mięsa, tak aby jej jakość i smak zachwycał. Pyszna i pełna aromatu będzie wykwintnym dodatkiem do kanapek.
Kiełbasa piwna
Kiełbasa wieprzowa z dodatkiem wołowiny, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, w osłonce sztucznej. Baton o charakterystycznym lekko owalnym kształcie z widocznymi ziarnkami gorczycy, dzięki którym kiełbasa ma interesujący wygląd i oryginalny, wyróżniający się na rynku smak.
Kiełbasa szynkowa wieprzowa
Kiełbasa wieprzowa, gruborozdrobniona, parzona, wędzona, w osłonce białkowej. Charakterystyczne naturalne przyprawy nadają jej oryginalny smak i aromat.
Kiełbasa toruńska
Kiełbasa wieprzowa z dodatkiem wołowiny, wędzona, parzona, średniorozdrobniona, w jelicie wieprzowym cienkim.
Kiełbasa podkarpacka
Kiełbasa średniorozdrobniona, wieprzowa, wędzona, parzona, w osłonce naturalnej. Mocne wędzenie i specjalna kompozycja przypraw nadają jej charakterystyczny, wyrazisty smak.
Kiełbaski rajskie
Produkt wieprzowo-drobiowy z grupy kiełbas średniorozdrobnionych, w osłonce białkowej, krótko odkręcany, wędzony, parzony.
Frankfurterki
Produkt wieprzowy z grupy kiełbas średniorozdrobnionych, w cienkim baranim jelicie, krótko odkręcany, wędzony, parzony. Idealne na śniadanie, grilla oraz do koreczków.
Pamsówka
Wysokiej jakości kiełbasa cienka w osłonce naturalnej. Odpowiednia kompozycja przypraw z dodatkiem ziaren pieprzu i proces wędzenia nadają jej niepowtarzalny lekko pikantny smak. Produkt kruchy nnadający się do codziennego spożycia jak również jako dodatek do dań ciepłych.
Kiełbasa zwyczajna z Pabianic
Kiełbasa wieprzowa z dodatkiem mięsa wołowego średniej długości w osłonce naturalnej. Odpowiednia konpozycja przypraw nadaje jej wyjtkowe walory smakowe. Doskonale nadaje się do spożycia na zimno i gorąco.
Kiełbasa od gospodarza/mini
Wyśmienita kiełbasa wieprzowa parzona, niewędzona w osłonce naturalnej. Specjalna kompozycja przypraw z delikatnie wyczuwalnym czosnkiem nadaje jej wyjątkowy smak i aromat. Po podgrzaniu uwydatnia jeszcze bardziej swoje walory smakowe dlatego też szczególnie polecana jest na grilla. Dostępna w dwóch rozmiarach: długa i krótka.
Kiełbasa biała parzona „piccolo”
Trudno wyobrazić sobie barszcz biały albo klasyczny żurek bez tego ważnego dodatku. Pachnąca mazurkami Wielkanoc także nie obejdzie się bez białej kiełbasy, która w towarzystwie pisanek i tartego chrzanu radośnie przypomina o świątecznym czasie. Do produkcji wykorzystaliśmy sam e najlepsze kawałki mięsa tak a by wydobyć całe bogactwo smaku. Dodatek przypraw i ziół nadaje jej szlachetny aromat. Jej sak doceniają najbardziej wybredni smakosze białej kiełbasy.
Kiełbasa krucha wędzona Wiejskie Smaki
Kiełbasa wieprzowa średniorozdrobniona, wędzona, parzona. Bardzo krucha, o smaku kielbasy wiejskiej, wędzona dymem z drewna olchowego. Odwrócony proces technologiczny nadaje jej wyjatkowe walory smakowe.
Kiełbasa szlachetna
Kiełbasa wieprzowa, wędzona, parzona, średniorozdrobniona.
Kiełbasa słowiańska
Kiełbasa wieprzowa, wędzona, gruborozdrobniona, wyprodukowana przy użyciu surowca wysokiej jakości. Mieszanina naturalnych przypraw nadaje jej niepowtarzalny, niezwykły smak charakteryzujący wyroby najwyższej jakości. Produkowana w oparciu o oryginalną firmową recepturę.
Kiełbasa Mnicha
Kiełbasa średniorozdrobniona wieprzowa, wędzona, parzona, z dodatkiem ziół, w jelicie wieprzowym cienkim.
Kiełbasa podwawelska
Kiełbasa wieprzowa średniorozdrobniona, wędzona, parzona, w jelicie wieprzowym, z dodatkiem naturalnych przypraw.
Kiełbasa biała surowa
Kiełbasa wieprzowa, surowa, średniorozdrobniona, w jelicie wieprzowym cienkim. Mieszanina naturalnych przypraw nadaje jej niepowtarzalny, niezwykle oryginalny smak. Przygotowana z wyselekcjonowanego surowca.
Kategoria
Wędliny kanapkowe
Aromatyczne i smaczne
Nasze wędliny kanapkowe to propozycja dla zwolenników tradycyjnych śniadań i kolacji. Połączenie doskonałego chleba i mięsa wysokiej jakości wraz z codzienną porcją warzyw nie tylko skutecznie zaspokoi głód, ale również przyjemnie pobudzi kubki smakowe.
Polecane dla każdego
W Pamso sięgamy po najlepsze mięso wieprzowe, które łączymy z autorskimi mieszankami przypraw. Gotowe wędliny kanapkowe są smaczne i aromatyczne dzięki tradycyjnym recepturom i odpowiednim metodom przyrządzania. Miłośnikom wędlin dawnych polecamy: kęs turystyczny o charakterystycznym smaku konserwy, konserwę wojskową oraz Tyrolską. Nasze szynka konserwowa i golonka dębicka zaspokoją apetyt, gdy pojawi się ochota na coś konkretnego. Dla dzieci, osób starszych oraz wszystkich dbających o linię polecamy szynkę delikatną z kurcząt. Łagodny smak i aromat sprawiają, że ten wyrób Pamso doskonale łączy się z białym pieczywem.
Polecamy nasze wędliny kanapkowe dostępne w Sklepach Firmowych Pamso Zachęcamy również do tworzenia własnych kompozycji kanapowych i łączenia naszych wędlin ze świeżymi warzywami lub innymi dodatkami.
Salcesonik włoski
Wędlina podrobowa wieprzowa, parzona, zawierająca w swoim składzie mięso z głów wieprzowych peklowanych, z dodatkiem charakterystycznych przypraw nadających niepowtarzalny smak. Produkt w osłonce poliamidowej
Salcesonik ozorowy
Wędlina podrobowa wieprzowa, parzona, krwista, w której głównym składnikiem są ozorki wieprzowe peklowane. Produkt w osłonce poliamidowej.
Salceson ozorowy
Wędlina podrobowa wieprzowa, parzona, krwista, zawierająca w swoim składzie ozorki wieprzowe peklowane. Blok w folii poliamidowej, nadaje się do plastrowania.
Kęs turystyczny
Produkt blokowy, drobnorozdrobniony, z mięsa wieprzowego peklowanego, z żelatyną, parzony, w osłonce poliamidowej. Posiada charakterystyczny smak konserwy.
Konserwa wojskowa
Produkt wieprzowy, blokowy, otoczony galaretą, gruborozdrobniony, z mięsa peklowanego, parzony, w osłonce poliamidowej.
Tyrolska
Wędlina wieprzowa, drobnorozdrobniona, parzona, blokowa, w osłonce poliamidowej. Posiada charakterystyczny, niepowtarzalny smak mielonki.
Golonka dębicka
Wędlina blokowa gruborozdrobniona, parzona, z grupy golonek wieprzowych, w osłonce barierowej.
Szynka delikatna z kurcząt
Bardzo delikatna w smaku wędlina drobiowa z piersi kurczaka, parzona, gruborozdrobniona, o jasnokremowej barwie na przekroju w formie bloku.
Szynka konserwowa
Produkt blokowy gruborozdrobniony, z grupy szynek wieprzowych, parzony, w folii barierowej.
Kategoria
Pasztety
Doskonałe w smaku
Pasztety Pamso świetnie smakują spożywane solo, z pieczywem, a także w towarzystwie konfitury z czerwonej cebuli, żurawiny lub ogórka kiszonego. Nasze pasztety przyrządzamy z wysokiej jakości mięs i starannie wyselekcjonowanych dodatków, które nadają gotowym wyrobom niepowtarzalny smak. Odpowiednie przyprawy sprawiają, że nasze pasztety wyróżniają się aromatem i są chętnie wybierane przez klientów.
Idealne na każdą okazję
Nasze pasztety doceniają miłośnicy tradycyjnych smaków. Zwolennikom bogatej, polskiej kuchni polecamy pasztet Wiejskie Smaki z mięsa wieprzowego, drobiowego oraz podrobów. Klientom, którzy marzą o domowym pasztecie „jak u mamy”, rekomendujemy wyjątkowy pasztet Mistrza Jeremiego o zwartej konsystencji – najlepszy na rodzinne przyjęcie lub inną wyjątkową okazję, której będzie towarzyszyło wyśmienite jedzenie. Polecamy pasztety Pamso, które świetnie smakują na zimno oraz na ciepło, jako danie główne.
Prowadzisz sklep i chcesz zaoferować swoim klientom wyroby Pamso? Skontaktuj się z nami, by omówić szczegółowe warunki współpracy, a dowieziemy do Ciebie świeże produkty – mięsa i wyroby wędliniarskie.
Pasztet drobiowy Jeremiasza
W Polsce już przed wiekami zajadano się różnymi rodzajami pasztetów. Jednym z nich był pasztet z drobiu. Niezwykle delikatny, soczysty i kruchy. Dodatek naturalnych przypraw i wykorzystanie nowoczesnej technologii wspomaganej przez przepisy rodem z dworskich kuchni...
Pasztet o smaku borowika
Wędlina podrobowa wieprzowa, drobnorozdrobniona, parzona w osłonkach sztucznych, imitujących naturalne jelita wieprzowe. Produkt o charakterystycznym posmaku wątroby.
Pasztet Mistrza Jeremiego
Smaczny pasztet przygotowany z najwyższej jakości surowców z dodatkiem naturalnych przypraw. Smakuje jak pasztet domowej roboty.
Pasztet Wiejskie Smaki z żurawiną
Pasztet pieczony, wyprodukowany z mięsa wieprzowego i drobiowego (z kurczaka) oraz podrobów, drobnorozdrobniony. Produkowany jest również w wersji z dodatkiem mięsa z gęsi oraz z dodatkiem mięsa z gęsi i żurawiny. Polecają go wielbiciele najlepszych pasztetów.
Pasztet Wiejskie Smaki
Pasztet pieczony, wyprodukowany z mięsa wieprzowego i drobiowego (z kurczaka) oraz podrobów, drobnorozdrobniony. Polecają go wielbiciele najlepszych pasztetów.
Kategoria
Parówki
Idealne na szybko
W ofercie Zakładów Mięsnych Pamso nie mogło zabraknąć parówek, które są uwielbiane przez małych i dużych miłośników mięsnych wyrobów. Sięgamy po najwyższej jakości mięso, aby spełniać oczekiwania klientów, a nasze produkty są przyrządzane według tradycyjnych receptur. Parówki mogą być przyrządzane i podawane na ciepło jako danie główne oraz na zimno jako przekąska. Świetnie sprawdzają się, jako składnik hot-dogów, czy polecamy parówki zapiekane z serem.
Parówki dla małych i dużych
Parówki Pamso są chętnie wybierane przez dzieci i dorosłych. Świetnie smakują podane solo lub z dodatkiem pieczywa. Parówki to również doskonały wybór na ciepłe śniadanie. Na ten posiłek polecamy nasze delikatne parówki pabianickie z szynki idealne dla smakoszy wyrobów mięsnych wysokiej jakości. Nasze parówki nie mają osłonki, są więc wygodne w przygotowaniu. To doskonały produkt, który wyróżnia się pysznym smakiem i zawiera 100% mięsa z szynki. Parówki pabianickie spełniają oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów. Polecamy również nasze parówki z mięsa wieprzowego „Misiaczki”, Generalskie oraz Wyborowe, które zaspokoją większy apetyt. Równie dobrym wyborem na śniadanie będą serdelki, które zawierają 100% mięsa z szynki. Serdelki Pamso, które wyróżniają się doskonałym składem i wyjątkowym smakiem, są chętnie wybierane przez naszych klientów do jedzenia na ciepło, jako główny składnik tradycyjnego śniadania.
Polecamy zawsze świeże i smaczne parówki Pamso produkowane z wysokiej jakości mięs, które są dostępne w naszych Sklepach Firmowych. Możesz je również oferować swoim klientom – skontaktuj się z nami, aby omówić szczegółowe warunki współpracy.
Kiełbasa parówkowa
Kiełbasa wieprzowa z dodatkiem wołowiny, homogenizowana, parzona, wędzona, w jelicie wieprzowym cienkim. Bardzo charakterystyczny smak „parówkowej” klienci doceniają od wielu lat.
Mortadela i mortadela mini
Kiełbasa wieprzowa z dodatkiem wołowiny, homogenizowana, parzona, w osłonce poliamidowej. Wyjątkowy smak mortadeli cenią młodsi i starsi smakosze.
Parówki śląskie
Produkt wieprzowy z dodatkiem wołowiny, z grupy kiełbas homogenizowanych, parzony, wędzony, w osłonce poliamidowej.
Parówki nowojorskie wyborowe
Parówki wieprzowo-drobiowo- wołowe, wyraziste w smaku. Homogenizowane, parzone i wędzone w osłonce poliamidowej.
Parówki wyborowe
Parówki wieprzowe z dodatkiem wołowiny, wyraziste w smaku, homogenizowane, parzone, wędzone w osłonce poliamidowej.
Parówki generalskie
Wysokiej jakości parówki wieprzowe z dodatkiem wołowiny, o delikatnym smaku, homogenizowane, parzone, wędzone, w osłonce poliamidowej. Polecane smakoszom dobrych parówek.
Parówki „Misiaczki”
Pyszne cieniutkie parówki , homogenizowane, wędzone parzone, wyprodukowane z mięsa wieprzowego z dodatkiem wołowiny. Produkt w osłonce poliamidowej. Polecane dla smakoszy dobrych parówek.
Parówki pabianickie z szynki
Pyszne cieniutkie parówki, homogenizowane, wędzone, parzone, wyprodukowane z mięsa wieprzowego z szynki. Produkt bez fosforanów oraz bez glutaminianu sodu. Polecane dla smakoszy dobrych parówek.
Kategoria
Kaszanki i salcesony
Idealne na kanapkę i na grilla
W Pamso oferujemy naszym klientom wysokiej jakości kaszanki i salcesony, które od lat zachwycają niezmiennym, doskonale wyważonym smakiem i aromatem. Nasze wyroby powstają ze starannie wyselekcjonowanego mięsa i podrobów.
Najlepsze na zimno i na ciepło
Zakłady Mięsne Pamso S.A. zasłynęły w dwudziestoleciu międzywojennym z wyjątkowych wyrobów, do których należały między innymi: salceson brunszwicki i niezrównana pabianicka kaszanka. Po te produkty mieszkańcy Łodzi przyjeżdżali specjalnie do Pabianic tramwajem, korzystając z uruchomionej linii 41, która w tamtym okresie łączyła Łódź z Pabianicami. Pabianicka kaszanka była produkowana według tradycyjnej receptury pilnie strzeżonej przez pracowników Zakładów. Uwielbiali ją mieszkańcy województwa łódzkiego oraz znane osobistości. W maju 1930 roku po zakończeniu w Pabianicach wielkiego wyścigu automobili zawodnicy oraz kibice świętowali, jedząc ciepłą kaszankę pabianicką przyrządzaną na ruszcie. Wyjątkowy smak kaszanki doceniły nawet władze PRL-u między innymi Edward Gierek. Kaszanka pabianicka przyrządzana według tradycyjnej receptury jest dostępna w naszej ofercie do dzisiaj!
Niesłabnącym zainteresowaniem klientów cieszą się również tradycyjne salcesony Pamso: ozorowy oraz włoski. Idealnie komponują się z pieczywem oraz innymi dodatkami. Miłośnicy kanapek na pewno docenią również pikantny smak wieprzowiny od gospodarza Pamso. Kultowa pasztetowa, która skradła serca naszych klientów, jest od pokoleń spożywana w polskich domach. Polecamy również lekko pikantną i dobrze przyprawioną pabianicką standardową lub grubą kaszankę Pamso. Idealnie smakuje podawana na zimno oraz na ciepło – przyrządzona na grillu. Można ją również przygotować na patelni z dodatkiem cebuli.
Wyroby Pamso są przyrządzane z mięsa wysokiej jakości, dlatego urzekają wyjątkowym smakiem i od pokoleń spełniają oczekiwania nawet najbardziej wymagających smakoszy. Łączymy nowoczesne procesy produkcji z wysokiej jakości mięsem i mieszankami przypraw, aby spełnić oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów. Zapraszamy do naszych Sklepów Firmowych, w których oferujemy nasze produkty!
Kaszanka pabianicka
Wędlina podrobowa parzona, krwista, z kaszą gryczaną i dodatkiem wątroby wieprzowej. Specjalnie dobrane naturalne przyprawy: pieprz i papryka nadają jej charakterystyczny pikantny smak.
Pasztetowa
Wędlina podrobowa wieprzowa parzona, z kaszą manną, ciesząca się niesłabnącym powodzeniem od lat.
Salceson włoski w osłonce naturalnej
Wędlina podrobowa wieprzowa, parzona, w osłonce naturalnej, zawierająca w swoim składzie mięso z głów wieprzowych peklowanych, z dodatkiem charakterystycznych przypraw nadających niepowtarzalny smak.
Krwiste
Wędlina podrobowa, krwista, parzona, w jelicie wieprzowym cienkim, o charakterystycznym słodkawym smaku z wyczuwalną nutą cynamonu i ziela angielskiego. Produkowana w oparciu o specjalną recepturę.
Salceson ozorowy w osłonce naturalnej
Wędlina podrobowa wieprzowa, parzona, krwista, w której głównym składnikiem są ozorki wieprzowe peklowane.
Wieprzowina od gospodarza
Produkt wieprzowy z dodatkiem podrobów, z galaretą. Ma charakterystyczny, pikantny smak. Produkt w osłonce sztucznej.
Kaszanka pabianicka gruba
Wędlina podrobowa parzona, krwista, z kaszą gryczaną i dodatkiem wątroby wieprzowej. Specjalnie dobrane naturalne przyprawy: pieprz i papryka nadają jej charakterystyczny pikantny smak.
Kaszanka pabianicka
Wędlina podrobowa parzona, krwista, z kaszą gryczaną i dodatkiem wątroby wieprzowej. Specjalnie dobrane naturalne przyprawy: pieprz i papryka nadają jej charakterystyczny pikantny smak.
Kategoria
Dania garmażeryjne
Na co dzień i od święta
W Zakładach Mięsnych Pamso S.A. przygotowujemy nie tylko mięsa, wyroby wędliniarskie, ale także wysokiej jakości mięsne dania garmażeryjne. W procesie ich produkcji wykorzystujemy tradycyjne receptury oraz starannie wyselekcjonowane mięso.
Dla siebie i dla bliskich
Wszystkim, którzy chcą przygotować miłe spotkanie w rodzinnym gronie, polecamy dania garmażeryjne Pamso. Galaretki drobiowa i wieprzowa z dodatkiem warzyw charakteryzują się wyjątkowym smakiem i aromatem – na pewno spełnią oczekiwania gości. Nasz tatar wołowy podany na eleganckim półmisku świetnie sprawdzi się na kolację. Jesteśmy pewni, że panowie zasiadający przy stole będą zachwyceni. Miłośnikom dań garmażeryjnych polecamy również nasze tradycyjne metki: klasyczną wołowo-wieprzową oraz o smaku cebuli. Te wyroby cieszą się uznaniem naszych klientów od lat. Świetnie smakują podane ze świeżym, pełnoziarnistym pieczywem oraz chrupkim chlebkiem typu wasa.
Prowadzisz sklep, w którym chcesz sprzedawać dania garmażeryjne od Pamso? Jesteśmy przekonani, że Twoi klienci chętnie sięgną po galaretki lub tradycyjne, mięsne metki. Skontaktuj się z nami, aby omówić szczegóły współpracy.
Tatar wołowy
Prawdziwa gratka dla osób ceniących smak i jakość surowego mięsa. Prawdziwy befsztyk z najświeższego mięsa wołowego, drobno zmielony i odpowiednio doprawiony zadowoli najbardziej wybrednych smakoszy.
Galaretka drobiowa
Mięso z kurczaka bez kości z dodatkiem marchewki i innych warzyw. Doskonale nadaje się na rodzinne uroczystości.
Galaretka wieprzowa
Mięso wieprzowe z karczku i golonki z dodatkiem marchewki i innych warzyw. Doskonale nadaje się na rodzinne uroczystości.
Kiełbasa surowa metka wołowo-wieprzowa
Produkt surowy, smarowny, z grupy kiełbas wołowo-wieprzowych średniorozdrobnionych w osłonce poliamidowej. Produkowany ze specjalnie wyselekcjonowanej wołowiny.
Kiełbasa surowa metka o smaku cebulowym
Produkt surowy, z grupy kiełbas wieprzowych średniorozdrobnionych, o charakterystycznym cebulowym smaku, w osłonce poliamidowej.
Kategoria
Dania gotowe
Smaczne i starannie przygotowane
W Pamso staramy się spełniać oczekiwania klientów. Dlatego w naszym zakładzie są przyrządzane wysokiej jakości dania gotowe oraz mączne dodatki do dań. Polecamy kopytka i kluski śląskie, które doskonale komponują się z gulaszem, potrawką lub tradycyjnymi kotletami. Oferujemy również gotowe dania – pierogi i mięsa, które można podać na domowy obiad lub poczęstować gości w trakcie spotkania towarzyskiego.
Dania, które świetnie smakują
W sklepach Pamso można znaleźć wysokiej jakości pierogi z różnym nadzieniem: z mięsem, kapustą i grzybami, szpinakiem oraz w wersji na słodko – z serem. Oferujemy również uszka, które tak samo, jak doskonale przyrządzone krokiety i paszteciki, idealnie pasują do czerwonego barszczu. Zapracowanym, którzy nie mają czasu gotować, a cenią smak domowego obiadu, polecamy kotlety de volaille z fileta z kurczaka z tradycyjnym nadzieniem z masła lub z pieczarek. W naszych sklepach są również dostępne udka faszerowane mięsem mielonym i z przyprawami, golonka, gołąbki oraz zasługujący na słowa uznania, cieszący się niesłabnącym zainteresowaniem klientów tradycyjny staropolski bigos. Nasze dania to doskonałe urozmaicenie stołu na spotkania towarzyskie, okolicznościowe oraz eventy firmowe.
Zapraszamy do Sklepów Firmowych Pamso, gdzie obok świeżych mięs i wyrobów wędliniarskich oferujemy również świetnie przyrządzone i starannie doprawione dania gotowe, które zadowolą podniebienie każdego smakosza.
Kopytka
Kluski ziemniaczane, doskonałe zamiast ziemniaków. Można je serwować z mięsem i sosem lub skwarkami i tłuszczem. Produkt gotowy do spożycia. Należy tylko podgrzać
Kluski śląskie
Kluski ziemniaczane formowane w kulki. Można je podawać z mięsem i sosem lub skwarkami i tłuszczem. Produkt gotowy do spożycia. należy tylko podgrzać.
Uszka z kapustą i grzybami
Niewielkie pierogi wypełnione farszem z kapusty i grzybów. Można je serwować z czerwonym barszczykiem. Produkt gotowy do spożycia. Należy tylko podgrzać. Wyrób produkowany w okresie przedświątecznym.
Uszka z mięsem
Niewielkie pierogi wypełnione farszem mięsnym z przyprawami. Można je podawać z czerwonym barszczykiem. Produkt gotowy do spożycia. Należy tylko podgrzać. Wyrób produkowany w okresie przedświątecznym.
Pierogi z mięsem
Potrawa z cienko rozwałkowanego ciasta, wypełniona farszem mięsnym z przyprawami. Można je podawać polane tłuszczem. Produkt gotowy do spożycia. Należy tylko podgrzać.
Pierogi z kapustą i grzybami
Potrawa z cienko rozwałkowanego ciasta, wypełniona farszem z kapusty i grzybów. Można je serwować polane tłuszczem. produkt gotowy do spożycia. Należy tylko podgrzać.
Pierogi z serem
Potrawa z cienko rozwałkowanego ciasta, wypełniona białym serem z dodatkiem cukru i cynamonu. Można je serwować polane śmietaną. Produkt gotowy do spożycia. Należy tylko podgrzać.
Pierogi ze szpinakiem
Potrawa z cienko rozwałkowanego ciasta, wypełniona farszem ze szpinakiem i skwarkami z boczku. Można je serwować polane tłuszczem. produkt gotowy do spożycia. Należy tylko podgrzać.
Paszteciki z kapustą i grzybami
Produkt pieczony z ciasta drożdżowego z farszem mięsnym lub kapusty i grzybów z przyprawami, posypany makiem. Paszteciki podaje się najczęściej z czerwonym barszczykiem. Produkt gotowy do spożycia. Należy tylko podgrzać. Wyrób produkowany w okresie przedświąteczny,.
Paszteciki z mięsem
Produkt pieczony z ciasta drożdżowego z farszem mięsnym lub kapusty i grzybów z przyprawami, posypany makiem. Paszteciki podaje się najczęściej z czerwonym barszczykiem. Produkt gotowy do spożycia. Należy tylko podgrzać. Wyrób produkowany w okresie przedświąteczny,.
Krokiety z serem i pieczarkami
Panierowane, zapiekane naleśniki z farszem przygotowanym z pieczarek i żółtego sera. Można je serwować z czerwonym barszczykiem. Produkt gotowy do spożycia. Należy tylko podgrzać.
Krokiety z kapustą i grzybami
Panierowane, zapiekane naleśniki z farszem przygotowanym z kapusty i grzybów. Można je serwować z czerwonym barszczykiem. Produkt gotowy do spożycia. Należy tylko podgrzać. Wyrób produkowany w okresie przedświątecznym.
Krokiety z mięsem
Panierowane, zapiekane naleśniki z farszem mięsnym. Można je podawać z czerwonym barszczykiem. Produkt gotowy do spożycia. Należy tylko podgrzać.
Kotlet de volaille z pieczarkami
Wyrób panierowany z fileta z kurczaka w środku z kawałkiem masła. Podaje się go zwykle z frytkami lub ziemniakami. Produkt gotowy do spożycia. Należy tylko podgrzać.
Kotlet de volaille z masłem
Wyrób panierowany z fileta z kurczaka w środku z kawałkiem masła. Podaje się go zwykle z frytkami lub ziemniakami. Produkt gotowy do spożycia. Należy tylko podgrzać.
Udka faszerowane
Udka z kurczaka bez kości, ze skórą, wypełnione farszem z mięsa mielonego wieprzowego z przyprawami. Produkt gotowy do spożycia. Należy tylko podgrzać. Można również spożywać na zimno, pokrojone na kanapki.
Golonka pieczona
Golonka wieprzowa ze skórą, bez kości, peklowana, pieczona, w obsypce nadającej produktowi wyrafinowany smak. Produkt gotowy do spożycia. Wystarczy tylko podgrzać.
Gołąbki
Mięso mielone wieprzowe z ryżem i przyprawami zwinięte w liście białej kapusty, z dodatkiem sosu pomidorowego. Podaje się je zwykle z ziemniakami. Produkt gotowy do spożycia. Należy tylko podgrzać.
Bigos
Tradycyjna potrawa kuchni polskiej. Wyrób z gotowanej kiszonej kapusty z dodatkiem kawałków mięsa, grzybów i przypraw. Można go wielokrotnie odgrzewać, co poprawia jego walory smakowe. serwuje się go najczęściej jako przystawkę gorącą lub przekąskę; podaje się z pieczywem. Produkt gotowy do spożycia. Należy tylko podgrzać.
Kategoria
Produkty na grill
Doskonale doprawione
W Zakładach Mięsnych Pamso dbamy o to, by nasi klienci mogli cieszyć się doskonałym smakiem dań mięsnych oraz wyrobów wędliniarskich. Dlatego w okresie letnim w naszych sklepach są dostępne produkty przyrządzane specjalnie na grill.
Idealne na weekend
Oferujemy produkt na grill – przygotowane i starannie doprawione mięsa takie jak: żeberka, karczek oraz boczek w naszej autorskiej marynacie o doskonałym smaku, które wystarczy umieścić na rozgrzanym ruszcie. Nasi klienci mogą wybrać również szaszłyki wieprzowe lub drobiowe z cebulą, papryką i przyprawami. Gotowy wybór pieczony świetnie smakuje na ciepło oraz na zimno. Wszystkie produkty na grill są dostępne w naszej ofercie sezonowo w okresie letnim.
Prowadzisz własny sklep? Szukasz sposobu, by zwiększyć jego obroty latem? Nawiąż współpracę z Pamso i zaproponuj swoim klientom świeże i smaczne mięsa na grill. Skontaktuj się z nami, aby uzyskać więcej informacji o zasadach współpracy.
Szaszłyki drobiowe pieczone
Potrawa z kawałków mięsa drobiowego z przyprawami oraz papryką i krążkami cebuli nadzainymi na patyczki. Wyrób produkowany sezonowo 1.05-31.08
Szaszłyki wieprzowe pieczone
Potrawa z kawałków mięsa wieprzowego (boczku, karczku) z przyprawami oraz papryką i krążkami cebuli nadzianymi na patyczki. Wyrób produkowany sezonowo 1.05-31.08
Boczek w marynacie
Mięso przyprawione w marynacie. Doskonale nadaje się na grilla. Produkty sezonowy dostępne 1.05-31.08
Żeberka w marynacie
Mięso przyprawione w marynacie. Doskonale nadaje się na grilla. Produkty sezonowy dostępne 1.05-31.08
Karczek w marynacie
Mięso przyprawione w marynacie. Doskonale nadaje się na grilla. Produkty sezonowy dostępne 1.05-31.08
Szaszłyki wieprzowe pieczone
Potrawa z kawałków mięsa drobiowego z przyprawami oraz papryką i krążkami cebuli nadzainymi na patyczki. Wyrób produkowany sezonowo 1.05-31.08